Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Zanesljivo in redno vzdrževanje elektroinštalacij

Vzdrževanje je pomemben element zagotavljanja varnosti in funkcionalne uporabnosti objekta, saj nam kakovostno in redno vzdrževanje omogoča boljši pregled ter hitrejše ukrepanje ob nižjih stroških, ko gre kaj narobe, s čimer ohranjamo uporabno vrednost objekta.

Vzdrževanje elektroinštalacij s 24-urno dosegljivostjo

V podjetju Eurolux vam zagotavljamo vzdrževanje elektroinštalacij poslovnih in stanovanjskih objektov s 24-urno dosegljivostjo oziroma dežurstvom za vse pogodbene partnerje (Telekom Slovenije, AMZS, Antaro, Medicinska fakulteta).

Naša 24-urna dežurna služba pa opravlja tudi nujna intervencijska dela na objektih po celotni Sloveniji. Tako, da ste kot naš partner za vzdrževanje vedno lahko brez skrbi, saj imamo vse pod nadzorom in v primeru »izpadov« hitro in strokovno ukrepamo.

Vzorec 24urna dosegljivost
Title background

Odlike podjetja

Zavedamo se da so navedene odlike naša gospodarska odgovornost, kot enega od vodilnih podjetji v branži in želimo v vsakem trenutku upravičiti zaupanje naših kupcev

Fleksibilnost

Odzivnost

Strokovnost

Kvaliteta

Za kaj se zavzemamo?

Naš pristop temelji na dolgoletnih izkušnjah in vrhunski strokovni usposobljenosti naših zaposlenih

Skrbimo za okolje

Skrb za okolje

Skrb za okolje je sestavni del našega poslovnega vodenja in organizacijske kulture podjetja. Zavzemamo se za vzdržen sistem ravnanja z odpadnimi proizvodi, ki morajo biti okolju sprejemljivi in ekonomsko vzdržni. Trudimo se pozitivno vplivati na okolje.

Predani kakovosti

Kakovost

Kakovost načrtujemo, izvajamo in preverjamo v vseh fazah poslovanja. Delovanje celotnega podjetja je podvrženo strogim standardom kakovosti, ki jih podjetje dosega. Naš cilj je postati sinonim kakovosti na področju elektroinštalacij.

Celovite rešitve

Celovite rešitve

Našim poslovnim partnerjem omogočamo, da se o vseh svojih potrebah in željah dogovorijo na enem mestu, saj izdelujemo projekte na ključ – od ideje do zaključka. se je pripravljeno znotraj naše hiše zato nismo odvisni od zunanjih izvajalcev.

OD 1997

Cgp logo
Mercator
Strabag logo
Intech gradnje logo
Dema plus logo
Blažič logo
Makro5 logo