Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

“Z inovativnimi idejami in profesionalnim odnosom presegamo povprečja.”


Naša zgodba sega že v leto 1997, ko smo na Pšati odprli naš poslovni prostor in začeli z našo osnovno dejavnostjo elektroinštalacij.

Z leti smo imeli veliko sprememb, nekaj pa je ostalo vsa leta enako – Želimo delati kakovostno, pošteno in s srcem!

To našim strankam dokazujemo vsak dan našega obstoja in zaupanje naših parterjev se bomo trudili upravičiti tudi v prihodnje.

OD 1997

Title background

Nagovor vodstva

Smo mlad a izkušen tim. Vedno željan dokazovanja na največjih projektih. Reference in aktualne pogodbe so odraz naše vztrajnosti in prepričanja v našo znanje in strokovnost.

Več kot 25-letna tradicija podjetja s stalno rastjo, ki vključuje preko 1000 zadovoljnih naročnikov, nam daje motivacijo in zagon za nadaljnji razvoj podjetja.

V prihodnosti želimo postati vodilni ponudnik elektroinštalacij na Balkanu, kar dosegamo z nenehnim učenjem, vlaganjem v razvoj in iskanju inovativnih rešitev za izzive naših partnerjev.

Aleš Pirc, direktor / Martin Markoja, prokurist

podpis
Vodstvo

“Ne bojte se počasne rasti, bojte se ostati na mestu.”

Kitajski pregovor

Skladno z zgornjim sloganom smo po uspešnem razvoju poslovanja v Sloveniji, sprejeli pogumen izziv in svoje delovanje razširili tudi v tujino, kjer smo izvedli veliko zahtevnih projektov. Tako smo z leti postali zanesljiv partner s področja elektroinštalacij z zmožnostjo hitre izvedbe tudi zelo velikih in kompleksnih projektov.

Vzorec Strategija

Sledimo napredku.
Se učimo. Rastemo.

Za kvalitetno opravljeno storitev je pomembna ekipa strokovno usposobljenih sodelavcev, ki se nenehno izobražuje ter nenehna rast in razvoj na vseh področjih našega poslovanja. Za zanesljivo in inovativno rešitev skrbimo tudi z nenehnim posodabljanjem naše opreme in certifikatov, kar so glavni aduti da pogumno zremo v prihodnost in se hitro prilagajamo spremembam na trgu. Pri tem jasno sledimo cilju; odlično opravljena storitev in zadovoljna stranka.

NAŠE POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja Eurolux je biti zaupanja vreden izvajalec elektroinštalacij, ki s prvovrstno ponudbo in odlično izvedbo svojim naročnikom nudi inovativne in sodobne rešitve elektroinštalacij.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je ohraniti vodilni položaj v Sloveniji, postati največji ponudnik elektroinštalacij na Balkanu ter nenehno napredovati pri ustvarjanju inovativnih in učinkovitih električnih rešitev za gospodarstvo in gospodinjstva.