Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Inovativne in sodobne rešitve elektroinštalacij

V podjetju Eurolux izvajamo vse vrste elektroinštalacij na vseh vrstah objektov, bodisi na enostavnih, kot so stanovanjski, športni, poslovni in industrijski objekti, bodisi na zahtevnih objektih, kot so predori, trafo postaje ali elektrarne.

Izvajamo tako klasična bakrena komunikacijska omrežja kot visoko zmogljiva optična omrežja. Našo zanesljivost in kakovost izvedenih del potrjujejo certifikati:

Brandrex

R&M

Nexans

EIB

DEVI

Projekti na ključ

Ker želimo naročnikom kar najbolj olajšati celoten postopek, svetujemo in aktivno sodelujemo z vsemi izvajalci del na objektu (arhitekti, gradbeniki, inštalaterji strojnih naprav in drugimi).

Tako našim poslovnim partnerjem omogočamo, da se o vseh svojih potrebah in željah dogovorijo na enem mestu, saj izdelujemo projekte na ključ – od vaše ideje do zaključka.

Ideja

Projektiranje

Izvedba

Servis in vzdrževanje objektov

Močnostne inštalacije

Na področju močnostnih inštalacij izvajamo inštalacije splošne in tehnološke moči, kar vključuje tudi napajalna dela (UPS, DEA) do porabnikov (luči, vtičnice,…).

Vzorec Močnostne inštalacije

Signalno komunikacijske inštalacije

Na področju signalno-komunikacijskih inštalacij, ki vključuje zbiranje signalov, programiranje in krmiljenje ter upravljanje porabnikov, pa za naše naročnike projektiramo, izvedemo in vzdržujemo celotno komunikacijsko mrežo za zagotavljanje prenosnih poti za vse multimedijske naprave – telefonijo, računalniške mreže, televizijo, protipožarno javljanje, kontrolo dostopa, domofonijo, protivlomno javljanje, strukturirano ožičenje Cat5e+, Cat6 in Cat7, aktivno mrežno opremo in meritve optičnih in bakrenih vodov.

Vzorec Signalno komunikacijske inštalacije

Za kaj se zavzemamo?

Naš pristop temelji na dolgoletnih izkušnjah in vrhunski strokovni usposobljenosti naših zaposlenih

Skrbimo za okolje

Skrb za okolje

Skrb za okolje je sestavni del našega poslovnega vodenja in organizacijske kulture podjetja. Zavzemamo se za vzdržen sistem ravnanja z odpadnimi proizvodi, ki morajo biti okolju sprejemljivi in ekonomsko vzdržni. Trudimo se pozitivno vplivati na okolje.

Predani kakovosti

Kakovost

Kakovost načrtujemo, izvajamo in preverjamo v vseh fazah poslovanja. Delovanje celotnega podjetja je podvrženo strogim standardom kakovosti, ki jih podjetje dosega. Naš cilj je postati sinonim kakovosti na področju elektroinštalacij.

Celovite rešitve

Celovite rešitve

Našim poslovnim partnerjem omogočamo, da se o vseh svojih potrebah in željah dogovorijo na enem mestu, saj izdelujemo projekte na ključ – od ideje do zaključka. se je pripravljeno znotraj naše hiše zato nismo odvisni od zunanjih izvajalcev.

OD 1997

Cgp logo
Mercator
Strabag logo
Intech gradnje logo
Dema plus logo
Blažič logo
Makro5 logo