Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Lastna proizvodnja stikalnih blokov

V podjetju imamo lastno in posledično stalno dosegljivo proizvodnjo stikalnih blokov, s čimer se lahko izjemno hitro prilagodimo potrebam kupca in tako zagotavljamo izjemno fleksibilnost in odzivnost. Stikalne bloke izdelujemo tako za svoje naročnike, kot tudi zunanje (npr. zunanji elektroinštalaterji).

Tehnična podpora in strokovno svetovanje

Za izdelavo stikalnih blokov nudimo tehnično podporo in strokovno svetovanje od faze načrtovanja do izdelave in končne montaže na gradbiščih.

Ideja

Tehnična podpora/Svetovanje

Načrtovanje

Izdelava

Montaža

Skrb za kakovost

Besed »kakovost« in »ponovljivost« se trdno oklepamo, sta del našega vsakdanjika ter vodilna dejavnika pri procesih in dejavnostih v našem podjetju. Predanost k zagotavljanju najvišje kakovosti stikalnih blokov, z dosledno ponovljivostjo lastnosti je osnovna smernica naše proizvodnje.

Pri nas izdelani stikalni bloki so opremljeni z vso potrebno tehnično dokumentacijo in vezalnimi načrti ter imajo CE znak, usklajen s tehničnimi predpisi EU. Vso dokumentacijo izdelanih stikalnih blokov tudi arhiviramo za kasnejše potrebe servisa ali nadgradnje.

Vzorec Kakovost

Možnosti izdelave stikalnih blokov

Za potrebe naročnikov izdelujemo različne stikalne bloke od najmanjših hišnih razdelilnih omar do 3200A stikalnih blokov.

Proizvajamo manjše razdelilne omare do 160A (stanovanjske razdelilne omare), srednje velike razdelilne omare 630A (etažne razdelilne omare), stikalne bloke do 3200A (napajalne transformatorske postaje) in števčne razdelilne omare. Poleg tega pripravljamo tudi polizdelke za potrebe gradbišča, zaščitne plošče iz PVC materialov in opremo za začasna gradbena napajanja ter izdelujemo kovinske konstrukcije in podkonstrukcije stikalnih blokov.

Vzorec Izdelava stikalnih blokov

Za kaj se zavzemamo?

Naš pristop temelji na dolgoletnih izkušnjah in vrhunski strokovni usposobljenosti naših zaposlenih

Skrbimo za okolje

Skrb za okolje

Skrb za okolje je sestavni del našega poslovnega vodenja in organizacijske kulture podjetja. Zavzemamo se za vzdržen sistem ravnanja z odpadnimi proizvodi, ki morajo biti okolju sprejemljivi in ekonomsko vzdržni. Trudimo se pozitivno vplivati na okolje.

Predani kakovosti

Kakovost

Kakovost načrtujemo, izvajamo in preverjamo v vseh fazah poslovanja. Delovanje celotnega podjetja je podvrženo strogim standardom kakovosti, ki jih podjetje dosega. Naš cilj je postati sinonim kakovosti na področju elektroinštalacij.

Celovite rešitve

Celovite rešitve

Našim poslovnim partnerjem omogočamo, da se o vseh svojih potrebah in željah dogovorijo na enem mestu, saj izdelujemo projekte na ključ – od ideje do zaključka. se je pripravljeno znotraj naše hiše zato nismo odvisni od zunanjih izvajalcev.

OD 1997

Cgp logo
Mercator
Strabag logo
Intech gradnje logo
Dema plus logo
Blažič logo
Makro5 logo